Bekim Qoku një nga zyrtarët e lartë dhe figurat përfaqësuese të LEN, ka shpërthyer në ofendime dhe ka degjeneruar rëndë një komentues në rrjetet sociale.

Qytetari në komentin e tij kishte thënë se Qoku nuk ka kokër vote dhe prandaj fshihet her pas Albinit e her pas Selës.

Sipas qytetarit, Qoku e ka pasur rastin të përfaqësojë qytetarët porn ë foltore nuk ka ditur të lidhë dy fjalë. Qytetari në fjalë ka shprehur dyshimet se kryeministri Kurti e nuk njeh mirë Qokun.

E replika e Qokut ka qenë aq e rëndë saqë ka shkuar deri tek cënimi i integritetit dhe mohimi i gjinisë.

Komentuesin e ka ofenduar aq rëndë saqë I ka thënë se “ti ske k.qe dhe je i tredhun”.