Titletown po fillon verën me një koncert falas me këngëtaren-kantautoren Bebe Rexha për të nxjerrë në pah ekspozitën vjetore të ditëve argëtuese të verës, të prezantuar nga Ticketmaster , të shtunën, më 1 qershor.

Ngjarja falas do të zhvillohet me argëtim dhe aktivitete në natyrë për të gjitha moshat, duke përfshirë shfaqje muzikore, arte dhe vepra artizanale dhe lojëra e programe interaktive për të parë paraprakisht shumëllojshmërinë e ofertave të ardhshme të planifikuara për verën, transmeton Indeksonline.

Koncerti i Bebe Rexha është planifikuar të fillojë në orën 20:30, me shfaqjen që do të zhvillohet në parkingun perëndimor të Lambeau Field. Koncerti është tërësisht falas. Skena do të vendoset pranë Fushës Lambeau për të lejuar më shumë hapësirë ​​​​në këmbë.

Ushqimi dhe pijet do të jenë të disponueshme për blerje në të gjithë Titletown. Bartja, si ushqimet dhe pijet e jashtme, nuk lejohen në këtë ngjarje. Pjesëmarrësve të koncertit u kërkohet të mos sjellin karrige për të lejuar më shumë hapësirë ​në këmbë.