Televizioni Klan Macedonia po vijon me transmetimin maratonë për Zgjedhjet Presidenciale 2024.

Në festën e madhe të Frontit Europian në sheshin Skenderbeu në Shkup, zëvendëskryeministi Artan Grubi tha se fitoi Maqedonia Europiane.

“Fitoi Maqedonia Europiane. Dështuan ato koalicione për të dështuar Ali Ahmetin dhe luftën e UCK-së. Falenderoj të gjithë ata që votuan për Frontin Europian sepse në jemi garantuesi e ecurisë europiane të vendit”, deklaroi Grubi. /TvKlan.mk