Sot 08-07-2024 ndërroi jetë pishtari, arsimtari Matematikës nga Kumanova Sadri Ebibi. Vorrimi bëhet nesër me 09-07-2024 në varrezët e Kumanovës me namazin e drekës.

Sadri Ebibi-i Lindur në Konçul të Bujanovcit, ku kreu klasen e katërt dhe u transferua në Kumanovë ku e vazhdoi shkollimin dhe kreu atë të mesmën në Kumanovë dhe më pas vazhdoi studimet në Prishtinë.

Punoi dhe veproi në Fshatin Malin të Shkupit si arsimtar i Matematikës si dhe nxjerri në drit si një pishtar shum profesor e doktor të anë e mban Maqedonis e më gjër duke punuar edhe në kushte të dobëta private por që veprat e tij flasin vet edhe sot e kësaj dite.

Ishte një burr i fjalës, një burr i drejt, i dashur për njerzimin dhe humanist e edukativ.