Home Uncategorized 9 gjëra bazike - blerjet e vetme që duhet të bëni këtë...

9 gjëra bazike – blerjet e vetme që duhet të bëni këtë periudhë

Xhinset janë elementi që duam dhe veshim më shumë në përditshmëri, prandaj çdo gjë tjetër në garderobën tonë duhet të përshtatet me to. Sidomos tani që në prag është stina që flet më shumë për stilin tonë. Nuk keni pse shpenzoni shumë për sezonin e ri. Bëni blerje të pakta, por gjëra bazike që mund t’i vishni kudo, kurdo dhe të dukeni klas!

1. Një këmishë e bardhë e thjeshtë

9 gjëra bazike - blerjet e vetme që duhet të bëni

2. Një xhaketë të gjerë

9 gjëra bazike - blerjet e vetme që duhet të bëni

3. Pulovra në ngjyra të hapura për t’i dhënë dritë veshjes

9 gjëra bazike - blerjet e vetme që duhet të bëni

4. Paraditet dhe pasditet e pranverës janë vetëm për këtë lloj pardesyje!

9 gjëra bazike - blerjet e vetme që duhet të bëni

5. Crop Top ekstra në ngjyrë të bardhë

9 gjëra bazike - blerjet e vetme që duhet të bëni

6. Xhaketë-triko chic dhe sport në të njëjtën kohë!

9 gjëra bazike - blerjet e vetme që duhet të bëni

7. Një pulovër me vija s’duhet t’ju mungojë për asnjë arsye

9 gjëra bazike - blerjet e vetme që duhet të bëni

8. Ky lloj modeli këpucësh në variante të ndryshme

9 gjëra bazike - blerjet e vetme që duhet të bëni

9. Pallto krem për ditët me diell

9 gjëra bazike - blerjet e vetme që duhet të bëni

Burimi: Who What Wear