Home Maqedoni 9 mënyra fare të mërzitshme për të veshur gjithë xhaketat që keni

9 mënyra fare të mërzitshme për të veshur gjithë xhaketat që keni

Ditët kur xhaketat i vishnim kryesisht vetëm nëpër intervista apo evente serioze i përkasin të shkuarës. Sot xhaketa është pjesë thelbësore e çdo garderobe pasi jo vetëm ka fuqinë ta ndryshojë komplet kombinimin, por është shumë funksionale.

Mund t’ja “shtosh” çdo veshjeje, në çdo vend dhe kohë! Problemi është si ta bëni këtë pa gabuar? Duke ndjekur kombinimet më poshtë:

1. Luani me tonalitetet

Të veshësh tonalitete të ndryshme të së njëjtës ngjyrë e bën shumë herë më interesante edhe veshjen më bazike.

9 mënyra fare të mërzitshme për të veshur gjithë

2. Vendosni një rrip në mes për kontrast

9 mënyra fare të mërzitshme për të veshur gjithë

3. Në ditët me diell, qëndroni sa më freskët. Xhaketa e bardhë është gjithmonë në modë.

9 mënyra fare të mërzitshme për të veshur gjithë

4. Xhaketë sipër një fustani. Uniforma e pranverës!

9 mënyra fare të mërzitshme për të veshur gjithë

5. Xhaketë me kuadrata dhe xhinse blu!

9 mënyra fare të mërzitshme për të veshur gjithë

6. Një xhaketë sipër fundit prej mëndafshi e bën pamjen të duket më shumë se e shtrenjtë!

9 mënyra fare të mërzitshme për të veshur gjithë

7. Investoni në një kostum. Mundësisht lino!

9 mënyra fare të mërzitshme për të veshur gjithë

8. Një fustan i zi i shkurtër me një xhaketë sipër dhe jeni gati.

9 mënyra fare të mërzitshme për të veshur gjithë

9. Pantallona, crop top dhe një xhaketë. Seksi & chic!

9 mënyra fare të mërzitshme për të veshur gjithë

Burimi: Who What Wear