Home Maqedoni Ahmeti: Pas pagës minimale dhe mesatare, rritëm edhe pensionet për 326.841 qytetarë

Ahmeti: Pas pagës minimale dhe mesatare, rritëm edhe pensionet për 326.841 qytetarë

Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti në rrjetin social facebook ka shpërndarë informacionin e rëndësishëm për pensionistët. Nga 1.000 denarë do të përfitojnë në muajt e ardhshëm gjithsej 326.841 pensionistë.

Rritja e pensioneve të 326.841 pensionistëve është padyshim një tjetër lajm shumë i mirë pas rritjes së pagës minimale dhe pagës mesatare.

Rritjen më të madhe deri më tani të pensioneve do ta shoqërojë edhe ndihma financiare prej nga 1000 denarë shtesë për pensionet e muajve Mars, Prill dhe Maj.

Në kohë të krizës globale ekonomike dhe energjetike po ndërmerren masat e duhura ekonomike në mbrojtje të buxhetit familjar të qytetarëve.