Home Maqedoni Ahmeti: Qoftë i paharruar kujtimi për Isa Elshanin

Ahmeti: Qoftë i paharruar kujtimi për Isa Elshanin

Kosova humbi veprimtarin dhe luftëtarin e kauzës së saj të lirisë që nga vitet e 60′-ta, ndërsa unë mikun e idealit kombëtar, Isa Elshanin.

Bashkë u njohëm dhe vepruam në Këshillin e Përgjithshëm të LPK-së, ndërsa për kontributin dhe atdhedashurinë e tij do të flasim me krenari sa të jemi gjallë ne shokët e tij të idealit.

Shpreh ngushëllime të sinqerta ndaj familjes, miqve dhe bashkëveprimtarëve të Isa Elshanit. Qoftë i paharruar kujtimi për të!