Home Botë Apple rregullon shkarkimin e baterisë së iPhone nga iOS 15.4

Apple rregullon shkarkimin e baterisë së iPhone nga iOS 15.4

Apple lançoi ditën e sotme përditësime për sistemet operativ mobile, tablet dhe desktop dhe sjellin përditësim sigurie zero-ditore.

Problemet e sigurisë mund ti jepnin aktorëve të këqij akses në komponentët e brendshëm të sistemit operativ.

Një prej tyre, CVE-2022-22675 prekte të tre sistemet operative dhe hakerët mund të ekzekutonin kod të dëmshëm me privilegje kerneli.

Problemi tjetër CVE-2022-22674 ndikonte vetëm macOS.

Përveç përditësimeve të sigurisë, iOS 15.4.1 në tek iPhone adreson një shqetësim të madh të përdoruesve ku bateria e iPhone shkarkohej më shpejtë sesa normalisht. /PCWorld Albanian