Home Maqedoni Arifi dhe përfaqësuesit e TAV-it koordinuan punimet e ujësjellësit në Llojan

Arifi dhe përfaqësuesit e TAV-it koordinuan punimet e ujësjellësit në Llojan

Sot Kryetari i Komunës së Likovës, Erkan Arifi, ka qëndruar në fshatin Llojan së bashku me përfaqësuesit e TAV – it.

Ky takim u bë me shkas për t’i koordinuar punimet e ujësjellësit në kët fshat të cilat po realizohen sipas dinamikës së paraparë, si dhe për fillimin e rekonstruimit të rezervoarit dhe ndërtimin e një rezervoari tjetër shtesë për të plotësuar kushtet për këtë vendbanim .