Home Maqedoni Arifi: Mjete anti-covid, donacion i shoqatës turke Rumeli Turkleri Vakfi për...

Arifi: Mjete anti-covid, donacion i shoqatës turke Rumeli Turkleri Vakfi për komunën e Likovës

Kryetari i Likovës ka falënderuar shoqatën Rumeli TurkleriVakfi nga Turqiapër dhuratën që i kanë bërë komunës, dhuratë kjo e cila përbëhet nga 20.000 maska, dezinfektues dhe doreza.

“Një kontigjent prej mbi 20.000 maskash, dezinfektues dhe doreza  u dhurua për Komunën tonë nga shoqata Rumeli TürkleriVakfı e cila është nga Turqia. Vlen të theksohet se ky donacion u sigurua nga firma VIZIONI – Orizare, dhe  pastaj në bashkëpunim me Komunën e Likovës, u përkujdesën edhe për shpërndarjen e tyre në te gjithë shkollat fillore, në shkollën e mesme dhe në shtëpinë e shëndetit në Komunën e Likovës. Faleminderit shumë donatorëve”, shkruan Arifi në Facebook.