Home Maqedoni Arifi mori pjesë në promovimin e dy librave nga Etem Xheladini

Arifi mori pjesë në promovimin e dy librave nga Etem Xheladini

Kryetari Arifi sot mori pjesë në Tribunën me rastin e 30 vjetorit të legalizimit të paraleleve të Gjimnazit me mësim në gjuhën shqipe ku edhe u promovuan dy libra nga Etem Xheladini.

– Me ftesë të kryetatit të Shoqatës së Arsimtarëve Shqiptar ” Naim Frashëri ” , Kumanovë – Likovë, z. Samet Jahiju, pjesëmarrës ishte edhe Kryetari i Komunës së Likovës, z. Erkan Arifi, u organizua Tribunë me rastin e 30-vjetorit të legalizimit të paraleleve të Gjimnazit me mësim në gjuhën shqipe, si dhe promovimi i dy librave: “Lufta Jonë për Arsimin Shqip” dhe “Dënimet e kurdisura”- dramë, të autorit z.Etem Xheladini.

– Autorit i dëshirojm shëndet dhe vetëm suksese .