Home Maqedoni Arifi: Oborri dhe parteri në SHFK "Anton Zako Çajupi" në Hotël do...

Arifi: Oborri dhe parteri në SHFK “Anton Zako Çajupi” në Hotël do të rregullohet

Kryetari i Likovës, Erkan Arifi ka publikuar për opinionin projektin e ardhshëm të komunës i cili do të realizohet në të ardhmen e afërt.

“Sot në zyrat e Komunës së Likovës u bë prezentimi publik në lidhje me përfundimin e dokumentacionit teknik për Rrregullimin e oborrit dhe parterit të SH.F.K. ,,Anton Zako Çajupi,, , f.Hotël. Shumë shpejt do të fillohet me realizimin e këtij projekti për f.Hotël”, shkruan Arifi në Facebook.