Home Maqedoni Arifi takoi përfaqësuesit e USAID-it

Arifi takoi përfaqësuesit e USAID-it

Erkan Arifi dje ka takuar përfaqësuesit e USAID-it për të diskutuar rreth temës së një projekti 5 vjeçar.

“Dje prita në zyrën time përfaqësues të USAID-it ku diskutuam tema të rëndësishme mbi bazën e një projekti 5 vjeçar të Usaidit e cila shpreh gadishmërin të kontriboj në financimin e projekteve që Komuna do ti realizoj së bashku me qytetarët e kësaj Komune dhe shoqatës USAID.”, ka shkruar Arifi.