Home Maqedoni Arifi: U prezantua dokumentacioni teknik për rekonstruimin e SH.F. "Faik Konica" në...

Arifi: U prezantua dokumentacioni teknik për rekonstruimin e SH.F. “Faik Konica” në Sllupçan

Kryetari i Likovës, Erkan Arifi ka bërë të ditur se është arritur marrëveshje për rekonstruimin e disa pjesëve të SH.F. Faik Konica në Sllupçan.

Lexojeni statusin e plotë të Arifit:

“Sot në zyrat e Komunës së Likovës u bë prezentimi i dokumentacionit teknik – projektit kryesor nga ana e projektuesit për rekonstruimin e objektit të shkollës, rregullimin e parterit dhe oborrit dhe rekonstruimin e terenit të hapur sportiv në SH.F.K.”Faik Konica”, f.Sllupçan”, ka shkruar Arifi.