Home Maqedoni Arta Bilalli Zendeli: Kjo qeveri është e orientuar kah Perëndimi!

Arta Bilalli Zendeli: Kjo qeveri është e orientuar kah Perëndimi!

Deputetja e BDI-së, Arta Bilalli Zendeli në ClickPlus në TV21 tha se Qeveria aktuale në Maqedoninë e Veriut tashmë ka dëshmuar se është e orientuar kah Perëndimi.

Sipas saj, ndikimi nga Lindja është e minimizuar në politikat qeveritare.

“Ndoshta ka tentativa për ndikime të tilla mirëpo janë të minimizuar dhe të margjinazuara sa nuk mund të reflektojnë në punën e Qeverisë”, tha Bilalli Zendeli.