Home Maqedoni ASH dhe Besa bojkotojnë Kuvendin, iu binden urdhërave të VMRO-së dhe Levicës

ASH dhe Besa bojkotojnë Kuvendin, iu binden urdhërave të VMRO-së dhe Levicës

Sot në seancën e 66 të Kuvendit deputetët mes tjerash duhet të shqyrtojnë edhe Propozim-vendimin për ndryshimin e Vendimit për zgjedhjen e kryetarit, zëvendëskryetarit, anëtarëve dhe zëvendësve të tyre të Komisionit për zgjedhje dhe emërime, të dorëzuar nga një grup deputetësh.

Në seancën e Kuvendit shihet qartë se opozita shqiptare Aleanca për Shqiptarët dhe Lëvizja Besa nuk janë në Kuvend, e di duket me urdhër të VMRO-së dhe Levicës të njejtët nuk marin pjesë në këtë seancë në të cilën duhet të bëhen ndryshime në Vendimin për zgjedhjen e kryetarit, zëvendëskryetarit, anëtarëve dhe zëvendësve të tyre të Komisionit për zgjedhje dhe emërime.

Opozita shqiptare edhe njëherë dëshmon se është sërisht në një krah me VMRO-DPMNE-në dhe Levicën po bëjnë çmos që të bllokohet puna e Kuvendit.