Home Maqedoni Asnjë prurje e re në ASH, Sela dhe klani i tij vazhdojnë...

Asnjë prurje e re në ASH, Sela dhe klani i tij vazhdojnë “diktaturën”

Ziadin Sela në emisionin Klan Debat në pyetjen e se pse gati të njejtit njerëz janë ende në kryesinë e ASH-së dhe jo figura të reja?

Ziadin Sela u përgjigj se:

”Nuk është e vërtetë ajo që thoni pasiqë, un nuk mund ta ndroj gjithë kryesinë disa figura janë dhe vazhdojnë të jenë besnik të Aleancës, por ka edhe fytyra të reja dhe sipas kësaj ju po ma kërkoni që ta ndryshoj edhe gruan sipas jush tha me ironi kreu i ASH-së”.