Home Maqedoni Avni Rustemi: Ndryshimet dhe rezistenca ne ARS do mbahen mend gjatë!

Avni Rustemi: Ndryshimet dhe rezistenca ne ARS do mbahen mend gjatë!

Ndryshimet dhe rezistenca jonë në Agjencinë për rini dhe sport me sa duket do të mbahet mend gjatë!
PS.
Ku janë ata individë të cilët çdo ditë sulmonin e nxirnin vrerë, apo tani u shua flaka me ujë dhe nuk duan t’ia dinë fare për shqipëtarët dhe ARS-ën!
Apo ndoshta nuk mbeti punë pa kryer, e tashmë edhe fjalët u zhdukën?!
Gajret Omer, dosti jem!