Home Maqedoni Çairi sot pa ujë

Çairi sot pa ujë

Pa ujë sot nga ora 09:00 do të mbesin shfrytëzuesit e rr. “Sv. Prohor Pçinski” dhe një pjesë e rrugës “Samoilova” në Shkup.

Siç kumtoi NP “Ujësjellës dhe kanalizim” – Shkup ndërprerja e furnizimit me ujë bëhet për shkak të ndryshimit të shiberit f-60mm në rr. “Sv Prohor Pçinski” nr.7 në Çair.