Home KOSOVË
KOSOVË

Hoxha: Sindikalistët e kanë interesin të lidhur me pagën, nuk përfaqësojnë dinjitetshëm

Dibran Hoxha, aktivist i shoqërisë civile ka thënë se sindikatat që nuk përfaqësojnë interesat e punëtorëve duhet të përjashtohen nga ndihma e shtetit. Sipas...

Bislimi thotë se liberalizimi i vizave është një çështje që po trajtohet me përparësi

Zëvendëskryeministri i parë për Integrim Evropian, Zhvillim dhe Dialog i Kosovës, Besnik Bislimi, në “Konferencën Rajonale të Misioneve Norvegjeze në Evropën Juglindore”, ka...

Punët ishin lënë në gjysmë nga komunat, ministri Krasniqi fillon inspektimin

Vetëm 10.2 për qind të projekteve që ka financuar Ministria e Administrimit dhe Pushtetit Lokal për komunat, janë zbatuar deri tani. E kjo shifër...

Muja: Përbërja e SBAShK-ut reflekton impulse politike të PAN-it

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje(LVV), Armend Muja në lidhje me grevat e përgjithshme dhe deklaratat e kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti se sindikalistët janë...

Kurti: Në tetor do të hapet aplikimi për shtesat për fëmijët e lindur në vitin 2011

Të martën e 27 shtatorit, kryeministri i Kosovës, Albin Kurti ka bërë të ditur se afro 200 mijë fëmijë dhe mbi 20 mijë...

Hapen dyert e shkollës “Hasan Prishtina” për nxënësit, mësimi me orar të shkurtuar

Shkolla fillore dhe e mesme e ulët, “Hasan Prishtina” në Prishtinë, të martën e 27 shtatorit ka nisur procesin mësimor me orar të...