Home Opinion
Opinion

Ordanovski: Pa BDI-në nuk mund të mbijetoj asnjë qeveri e LSDM-së apo VMRO-së

Ali Ahmeti ndaloi! Mjafton që VMRO-DPMNE dhe LSDM vazhdimisht (dhe vite me radhë) të akuzojnë BDI-në për përfshirje të zyrtarëve të saj dhe liderëve...

Jovanovski: Njerëzit në Maqedoni duhet të lexojnë më shumë

Pse të filloni një revistë tani që duhet të filloni të shijoni qetësinë e daljes në pension? Kjo ishte pyetja që ia bëra babait...