Home Teknologji
Teknologji

Mark Zuckerberg paralajmëron kundër fotove ‘screenshot’ të bisedave në ‘Messenger’ (fotot)

Kreu i Facebook, Mark Zuckerberg ka lëshuar një paralajmërim ndaj përdoruesve që bëjnë foto ‘screenshot’ të bisedave të tyre në Messenger. Kreu i Facebook edhe...

Gmail për biznese do të duket së shpejti ndryshe

Google ka njoftuar se pamja e re e Gmail do të jetë e disponueshme për testim nga muaji shkurt.Ndërfaqja e re për Gmail do...

Facebook Messenger zbulon risinë, tregon si mund të dërgoni mesazhe të koduara

Kompania Meta ka ofruar mundësi të reja për aplikacionin e saj Facebook Messenger. Mundësitë reja dedikohen end-to-end, mesazheve të koduara, edhe pse ato akoma janë...

TikTok nis planin për të luftuar mohimin e Holokaustit

TikTok ka nxjerrë masa të reja për të luftuar mohimin e Holokaustit duke bashkëpunuar me UNESCO-n dhe Kongresin Botëror Hebre (WJC). Përdoruesit që kërkojnë terma...