Home Showbiz Çfarë është në modë për momentin rrugëve të Parisit

Çfarë është në modë për momentin rrugëve të Parisit

Çfarë është në modë për momentin
Surrealizmi s’është i huaj për francezët dhe këtë e kanë vërtetuar gjithnjë edhe përmes stilit unik në të veshur. Java e Modës atje u duk sikur dha dritën jeshil për të hequr dorë paksa nga epoka e bezhës dhe neutrales për të hyrë në një kohë më eksperimentale. Çfarë trendesh janë në modë për momentin në Paris?

1. Aksesorët gjigantë, si ky byrzylyk!

 

Çfarë është në modë për momentin

2. Ngjyra lejla

Çfarë është në modë për momentin

3. Printi leopard

Çfarë është në modë për momentin

4. Xhaketat gjigante

Çfarë është në modë për momentin

5. Xhinset e gjëra, bluzat e ngushta

Çfarë është në modë për momentin

6. Jakat e stër-mëdha

Çfarë është në modë për momentin

7. Pellusha, shumë pellusha!

Çfarë është në modë për momentin

Burimi: Who What Wear