Home Maqedoni Dehari për Kaleshin: I pazëvendësueshëm, i përjetshëm qoftë kujtimi për të

Dehari për Kaleshin: I pazëvendësueshëm, i përjetshëm qoftë kujtimi për të

Omer Kaleshi – një jetë të tërë kushtuar artit. Urtësia dhe vlerat e tij qëndrojnë në shumë rrafshe që do t’i kujtojmë përgjithmon. I pazëvendësueshëm në veprimtarinë artistike me përmasa botërore.

Vite me radhë, me përkushtim e vetëmohim, punoi për ngritjen e përgjithshme kulturore e artistke.

Nder dhe kënaqësi për Kërçovën që nuk do të harrohet asnjëherë.

I përjetshëm qoftë kujtimi për Omer Kaleshin.