Home Maqedoni Dehari: Projekti për termoizolimin e fasadës së SHF "Millto Gurra" mbështetet nga...

Dehari: Projekti për termoizolimin e fasadës së SHF “Millto Gurra” mbështetet nga USAID

I pari i Kërçovës, Fatmir Dehari ka dhënë një lajm të mirë për qytetarët se është arritur memorandum bashkëpunimi me USAID-in për termoizolimin e fasadës së SHF “Millto Gurra”
“Pas hartimit të projektit për termoizolim të fasadës së SHF “ Millto Gurra “ dhe aplikimit të sukseshëm në USAID,sot nënshkruam Memorandum bashkëpunimi për realizimin e këtij proekti të rëndësishëm! Kështu e dua Garanën!”, ka shkruar