Home Maqedoni Dehari: Shqiptarët në Kërçovë kanë qenë, janë dhe mbeten shumicë.

Dehari: Shqiptarët në Kërçovë kanë qenë, janë dhe mbeten shumicë.

Qarqet destruktive,individ,portale,parti politike e patriot të rrejshëm pa ndalur vjellin vrerë në mënyra të ndryshme për të penguar e minimizuar punët e mbara.

Proceset që janë në favor të shoqërisë t’i gjykojmë me tone pozitive. Punojmë për arritje dhe pa pargjykime të konkludojmë rezultatin e punës.

Shqiptarët në Kërçovë kanë qenë, janë dhe mbeten shumicë.

Mbi 55% sigurojnë qëndresë.

Flamuri u ngrit nga bijtë e vet dhe valon krenar përjetsisht.