Home Maqedoni Disa pjesë të komunave të Shkupit sot pa energji elektrike

Disa pjesë të komunave të Shkupit sot pa energji elektrike

Për shkak të ndërhyrjeve teknike në rrjetin elektrik të shpërndarjes sot pa energji elektrike do të mbesin një pjesë e shfrytëzuesve të komunave të Karposhit, Aerodromit dhe Gjiorçe Petrovit, kumtojnë nga QRMK-Shkup.

Në periudhën nga ora 8:00 deri në ora 10:00 pa furnizim me energji elektrike do të mbesin shfrytëzuesit e Momin Potokut-Sintek dhe SIZ Maqeedoni, Komuna e Karposhit.

Në periudhën nga ora 8:30 deri në ora 14:00 pa energji elektrike do të mbesin shfrytëzuesit e rr. “Pandil Shishkov” nr.10 dhe 27, komuna e Aerodromit.

Në periudhën nga ora 09:00 deri në ora 13:00 pa energji elektrike do të mbesin shfrytëzuesit e rr. “Mançu Matak”, komuna e Gjorçe Petrovit.

Në periudhën nga ora 9:00 deri në ora 14:00 pa energji elektrike do të mbesin shfrytëzuesit e rr. “Oslo”, komuna e Karposhit.

Në periudhën nga ora 9:30 deri në ora 14:00 pa energji elektrike do të mbesin shfrytëzuesit e rr. “Kozle” tek udhëkryqi me rr. “Korab”, komuna e Karposhit.