Home Maqedoni Drejt përfundimit kanalizimi fekal në Vaksincë

Drejt përfundimit kanalizimi fekal në Vaksincë

– Kanalizimi fekal primar në f. Vaksincë drejt përfundimit.

– Pas përfundimit të punëve të tokës, gërmimit, vendosjes së gypave, shahteve e kapakëve, vendosjes së tamponit të nevojshëm, si dhe punëve të tjera në përputhje me projektin, nga dita e djeshme ka filluar vendosja e asfaltit apo më mirë thën kthimi në gjendjen e më parshme.