Home Uncategorized Duhet të shihni ngjyrën e re të iPhone 13 dhe 13 Pro

Duhet të shihni ngjyrën e re të iPhone 13 dhe 13 Pro

Në eventin e fundit të Apple, “Peek Performance” përveç lançimit të disa pajisjeve të reja, gjiganti i teknologjisë solli surprizë një variant të ri të iPhone 13 mini, 13, 13 Pro dhe 13 Pro Max. Ngjyra jeshile e errët është risia e fundit e iPhone-it dhe duket shumë më elegant nga ç’mund ta kishit imagjinuar.

Duhet të shihni ngjyrën e re të iPhone 13 dhe 13 Pro

Ngjyra jeshile i bashkohet nuancave blu, rozë që janë aktualisht gjendje për iPhone 13 dhe 13 mini. Sa kushton një iPhone në ngjyrë jeshile?

Duhet të shihni ngjyrën e re të iPhone 13 dhe 13 Pro

Mund ta rezervoni iPhone 13 mini, 13, ose Apline Green 13 Pro dhe 13 Pro Max duke nisur nga 11 marsi me çmime duke nisur nga $699, $799, $999 ose $1,099. Versioni i ri do të jetë i aksesueshëm për t’u blerë në dyqanet zyrtare duke nisur nga 18 marsi.

Duhet të shihni ngjyrën e re të iPhone 13 dhe 13 Pro

Burimi: CNN