Home Maqedoni Erkan Arifi prezantoi në mledhjen e organizuar nga BNJVL

Erkan Arifi prezantoi në mledhjen e organizuar nga BNJVL

Kryetari i Likovës sot ka marrë pjesë në mledhjen e cila u organizua nga Bordi drejtues i BNJVL.

“Sot Kryetari i Komunës së Likovës z.Erkan Arifi, mori pjesë në mledhjen e organizuar nga Bordi drejtues i BNJVL-ës, në të cilën u diskutuan shumë tema të rëndësishme për Komunat si dhe për vazhdimin e decentaralizimit në nivel të Republikës së Maqedonisë së Veriut”, kanë shkruar nga komuna e Lukovës.