Home Maqedoni Ganiu: Çairit i shtohet edhe një hapësirë parkimi

Ganiu: Çairit i shtohet edhe një hapësirë parkimi

Kryetari i Çairit shpërndau disa fotografi në rrjete sociale për hapësirën e re të parkimit e cila u bë në Çair më saktësisht në Fushë Tophanë.

🅿️🚙🅿️NË ÇAIR HAPËSIRË E RE PARKIMI PREJ 1200 M2

Po ju sjellim një tjetër lajm të mrekullueshëm nga Çairi. Ekipet tona të punës po krijojnë edhe një hapësirë të re parkimi me sipërfaqe prej 1️⃣2️⃣0️⃣0️⃣ m2 dhe që gjendet në Lagjen Fushë Tophanë, gjegjësisht në rrugën 📍“Mitat’h Frashëri” (Ish-“Brigada Maqedonase-Kosovare”).

🚗🚗🚗Kjo hapësirë e re do të ndikojë dukshëm në rritjen e numrit të vend-parkingjeve në komunën tonë të ♥️.
E ne këtu nuk ndalemi, vazhdojmë edhe me më shumë projekte të rëndësishme për Çairin dhe Çairasit!