Home Maqedoni Grubi: 4 fakte në dobi të pensionistëve (Foto)

Grubi: 4 fakte në dobi të pensionistëve (Foto)

Zëvendëskryeministri i parë Grubi ka publikuar disa fakte të cilat janë në dobi të pensionistëve.

👇4 fakte që në dobi të pensionistëve i sjell metodologjia e re për rritjen e pensioneve dhe ndihma direkte financiare për muajt Mars, Prill dhe Maj.