Home Maqedoni Grubi: Vetëm një element i "Koalicionit 61" mbeti krah Rusisë

Grubi: Vetëm një element i “Koalicionit 61” mbeti krah Rusisë

Zëvendëskryeministri i parë, Artan Grubi në emisionin Click Plus ka bërë lidhshmërinë e momentit për rëzimin e Qeverisë dhe takimin e Apasievit dhe Krmovit me ambasadorin rus.

Ai tha se jo të gjithë që ishin ulur në tavolinë nuk ishin të vetëdijshëm. Deklaroi se partitë opozitare shqiptaro-maqedone janë pjesë e këtij skenari.

“Jo të gjithë ishin të vetëdijshëm për pasojat që mund të sillte ai takim. Vetëm një element i 61-shit për rëzim të Qeverisë mbeti krah Rusisë”, tha Grubi.