Home Maqedoni Iku nga lufta në Ukrainë e lindi në Çair, ministri Sali viziton...

Iku nga lufta në Ukrainë e lindi në Çair, ministri Sali viziton lehonën

Oksana nga Ukraina solli në jetë vajzë me peshë 3.890 kg dhe të gjatë 54 cm.
Nëna Oksana dhe e porsalindura janë në gjendje të mirë. Ekipi i gjinekologëve, pediatërve dhe infermierëve kujdesen për ta dhe ata janë në duar të sigurta.
Në bashkëbisedimin me Oksanën, ajo më njoftoi se është e kënaqur me shërbimin shëndetësor dhe se po ndihet mirë.
I urova shëndet dhe çaste të lumtura në jetë.