Home Bota iOS 15.4 vjen me disa ikona të reja që duhet t’i shihni...

iOS 15.4 vjen me disa ikona të reja që duhet t’i shihni patjetër!

iOS 15.4 vjen një mori emoji të reja. Përdoruesit do të kenë akses në një sërë ikonash të reja duke përfshirë fasulet, fytyrën e shkrirë, duart që formojnë zemër, shtrëngime duarsh në disa variacione të ngjyrës së lëkurës etj.

iOS 15.4 vjen me disa ikona të reja që duhet t’i shihni

Versioni i ri iOS 15.4 ka mbi 40 emoji të reja, me mbi 120 opsione kur llogariten variacionet e ndryshme. Emojipedia shpjegon se janë bërë ndryshime të emoji-t orgjinale dhe janë shtuar disa gjeste dhe shtrëngime duarsh.

iOS 15.4 vjen me disa ikona të reja që duhet t’i shihni

Përditësimi do të sjellë shtatë emoji të reja me buzëqeshje si edhe emoji të burrave shtatzënë.

Të preferuarat tona janë:

1.

iOS 15.4 vjen me disa ikona të reja që duhet t’i shihni

2.

iOS 15.4 vjen me disa ikona të reja që duhet t’i shihni

3.

iOS 15.4 vjen me disa ikona të reja që duhet t’i shihni

Pyetje nga salla: Ky çfarë është?!

iOS 15.4 vjen me disa ikona të reja që duhet t’i shihni

Pyetje nga salla sërish: Edhe sa duhet të presim për të patur këtë zemrën?!

iOS 15.4 vjen me disa ikona të reja që duhet t’i shihni