Home Maqedoni Jaoski: Realizojmë me sukses projektet e premtuara

Jaoski: Realizojmë me sukses projektet e premtuara

Ka përfunduar me sukses edhe një projekt në komunën e Pllasnicës. Lexoni statusin e plotë të Jaoskit në facebook:

“Edhe një projekt i premtuar përfundoi me sukses. Shtrimi i rrugës që të çon tek Idail Abduloski dhe Mustafa Azizoski, kjo rrugë është domethënëse nga perspektiva që të çon në rezervuar, kështu nënkupton ardhjen e shpejtë dhe efikase të ekipeve në terren në rast se duhet një ndërhyrje për riparimin e çdo lloj problemi. Ju premtoj se do të përmbushet!”, shkruan Jaoski.