Home Maqedoni Java e Modës në New York: 9 trende që i mësoni tani,...

Java e Modës në New York: 9 trende që i mësoni tani, para të gjithëve

“Mos u merrni me trendet. Mos e lejoni modën t’ju zotërojë. Ju vendosni se çfarë jeni, çfarë doni të shprehni nga manyrë si visheni dhe si jetoni,” tha dikur Gianni Versace dhe ka të drejtë. Tendencat nuk duhet të ndikojnë te stili juaj unik. Megjithatë, trendet që vihen re në pasarelat e modës patjetër që mund të ndikojnë te blerjet tona të ardhshme ose pse jo, të na frymëzojnë për kombinimet e radhës. Thënë kjo, shihni çfarë u vu re më së shumti në Javën e Modës në New York.

1. Reçipetat e zeza

Java e Modës në New York: 9 trende që i mësoni tani, para

2. Kostumet

Java e Modës në New York: 9 trende që i mësoni tani, para

3. Pantallonat e gjera

Java e Modës në New York: 9 trende që i mësoni tani, para

4. Teminat, puplat, zinxhirë

Java e Modës në New York: 9 trende që i mësoni tani, para

5. Pelerinat

Java e Modës në New York: 9 trende që i mësoni tani, para

6. Veshjet e thurura

Java e Modës në New York: 9 trende që i mësoni tani, para

7. Teminat minimaliste

Java e Modës në New York: 9 trende që i mësoni tani, para

8. Copat e tejdukshme

Java e Modës në New York: 9 trende që i mësoni tani, para

9. Kostumet fund + xhaketë

Java e Modës në New York: 9 trende që i mësoni tani, para