Home Showbiz Jehona është bërë nostalgjike

Jehona është bërë nostalgjike

Jehona Sopi është një nga këngëtaret më të njohura shqiptare.

Pavarësisht, se prej disa kohësh, ajo është tërhequr nga muzika, mbetet shumë aktive në rrjetet sociale.

Së fundmi, Jehona është bërë nostalgjike, duke e kthyer pas në kohë. Ajo ka publlikuar në Instagram një foto, të 26 viteve më parë.

“Thash t’iu tregoj edhe fytyrën e asaj moshe. Viti 1995-1996”, ka shkruar artistja përmbi foton.

Kujtojmë që Jehona aktualisht është 41-vjeçe dhe aso kohe në këtë periudhë ishte 15-vjeçe.

Image 

Jehona Sopi