Home Maqedoni Këshilli ekonomik do të debatojë për pagën minimale, negociatat vazhdojnë

Këshilli ekonomik do të debatojë për pagën minimale, negociatat vazhdojnë

Në seancën e sotme të Këshillit ekonomik të Qeverisë pritet të shqyrtohet gjithçka për çka u bisedua deri tani lidhur me kërkesën e Lidhjes së Sindikatave të Maqedonisë (LSM) për rritjen e pagës minimale, si dhe propozimin më të ri të Biznes konfederatës që të subvencionohet një pjesë e rritjes së pagës minimale.