Home Uncategorized Këto janë zyrtarisht 7 ngjyrat e kësaj pranvere!

Këto janë zyrtarisht 7 ngjyrat e kësaj pranvere!

Marsi erdhi dhe pavarësisht kapriçove të motit, pranvera s’do të vonojë gjatë. Që do të thotë se garderoba ka nevojë për veshje dhe ngjyra të reja! Para se të kaloni në veprim dhe blerje impulsive, ndaloni dhe shihni ngjyrat MUST të kësaj pranvere.

Sipas institutit The Pantone Colour gjithë ngjyrat në vijim do t’i shihni kudo pasi janë kryefjala e këtij sezoni.

1. Ngjyra “Bubblegum”

Këto janë zyrtarisht 7 ngjyrat e kësaj pranvere!

2. Ngjyra “Lime” e ndezur

Këto janë zyrtarisht 7 ngjyrat e kësaj pranvere!

3. “Orchid Bloom”

Këto janë zyrtarisht 7 ngjyrat e kësaj pranvere!

4. “Poinciana”

Këto janë zyrtarisht 7 ngjyrat e kësaj pranvere!

5. “Humus” a.k.a mbreti i nuancave neutrale

Këto janë zyrtarisht 7 ngjyrat e kësaj pranvere!

6. “Popcorn”

Këto janë zyrtarisht 7 ngjyrat e kësaj pranvere!

7. “Coral Rose”

Këto janë zyrtarisht 7 ngjyrat e kësaj pranvere!

Burimi: Who What Wear