Home Maqedoni Komuna e Strugës: Kosovë, gëzofsh e lirë përjetë!

Komuna e Strugës: Kosovë, gëzofsh e lirë përjetë!

Komuna e Strugës dhe kryetari saj,RamizMerko, urojnë Republikën e Kosovës për Ditën e Pavarësisë.

“Me rastin e festës kombëtare të Republikës së Kosovës – 17 Shkurt, Dita e Pavarësisë së Republikës së Kosovës, kryetari Ramis Merko uron  kosovarët dhe të gjithë shqiptarët anë e mbanë botës.Gëzuar Pavarësinë Kosovë, gëzofsh e lirë përjetë!”, thuhet në urim.