Home Maqedoni Komuna e Tearcës, partnerët ndërkombëtar dhe organizata CED realizojnë me sukses "Keep...

Komuna e Tearcës, partnerët ndërkombëtar dhe organizata CED realizojnë me sukses “Keep it clean, Keep it green”

Komuna e Tearcës në bashkëpunim me organizatën CED dhe partnerët ndërkombëtar realizojnë me sukses aktivitetin “Keep It Clean-Keep It Green” në kuadër 21 Marsit, “Ditës së Pranverës”. 

Me këtë rast, Komuna e Tearcës shpreh falemenderim për Organizatën CED dhe shkollat fillore që ishin pjesëmarrëse ne këtë eveniment të rëndësishëm, siq janë SHFK “Ismail Qemali”, SHFK “Faik Konica”-Dobrosht, ShFK “Kiril Pejçinoviq”, vullnetarët dhe krejtë ekipin e CED.

Nga zyra për informim e Komunës së Tearcës.