Home Botë Me këto foto do të kuptoni se ngjyra trend e këtij viti...

Me këto foto do të kuptoni se ngjyra trend e këtij viti NUK është fare e mërzitshme

Këtë pranverë dhe verë jeni të lirë të eksperimentoni sa dhe si të doni me ngjyrat – shfrenojeni imagjinatën dhe na surprizoni! Por andej nga vjeshta, kur lëmë pas netët e gjata të verës dhe bëhemi gati për t’iu futur punës me kokë, mos iu ndani lejlasë.

Prisni! Nuk po themi që të shndërroni gjithë garderobën në lejla, nga nuancat e livandos e deri te lejlaja e errët, megjithatë duhet ta keni parasysh për blerje sepse realisht do të jetë IN dhe Java e Modës në New York e konfirmoi.

Mund të blini një pallto dhe/ose fustan,

Me këto foto do të kuptoni se ngjyra trend e këtij viti NUK
FOTO: GETTY IMAGES
një xhaketë si yll i street style-it

Me këto foto do të kuptoni se ngjyra trend e këtij viti NUK
FOTO: EDWARD BERTHELOT/GETTY IMAGES
ose një bluzë si Victoria.

Me këto foto do të kuptoni se ngjyra trend e këtij viti NUK
FOTO: ARNOLD JEROCKI/GC IMAGES
Lejlaja duket këndshëm qoftë me fustane për evente të rëndësishme

Me këto foto do të kuptoni se ngjyra trend e këtij viti NUK
CAROLINA HERRERA
FOTO: GETTY IMAGES
ashtu edhe në një bluzë të zakonshme për përditshmëri.

Me këto foto do të kuptoni se ngjyra trend e këtij viti NUK
COACH
FOTO: GETTY IMAGES
Të mos flasim për materialet me shkëlqim

Me këto foto do të kuptoni se ngjyra trend e këtij viti NUK
BRONX AND BANCO
FOTO: GETTY IMAGES
ose kombinimin me ngjyra të tjera.

Me këto foto do të kuptoni se ngjyra trend e këtij viti NUK
RICHARD QUINN.
FOTO: GETTY IMAGES