Home Maqedoni Merko uron të gjithë mësimdhënësit, mirënjohje pafund

Merko uron të gjithë mësimdhënësit, mirënjohje pafund

Komuna e Strugës dhe kryetari Merko kanë uruar të gjithë mësuesit për “Ditën e Mësuesit – 7 Marsin”

“Gëzuar 7 Marsin mësues të dashur!  Mirënjohje pa fund për punën e çmuar dhe përkushtimin e përditshëm për të dhënë dije! Një urim të përzemërt për misionarët e dijes në këtë vit ku  festa e tyre kremtohet në gjendje të vështirë , por të shpresojmë që kësaj pandemie po i vjen fundi. Me respekt,  Ramis Merko – Kryetar i Komunës së Strugës”, kanë shkruar nga komuna e Strugës.