Home Maqedoni Muaji i shenjtë i Ramazanit, Grubi: Agjërim të lehtë, lutje të pranuara...

Muaji i shenjtë i Ramazanit, Grubi: Agjërim të lehtë, lutje të pranuara dhe mirësi pafund në familjet tuaja

Të nderuar besimtarë,

Në prag të fillimit të muajit të bekuar të Ramazanit, ju shpreh urimet e mia të sinqerta për agjërim të lehtë, lutje të pranuara dhe mirësi pafund në familjet tuaja!

Qofshin këto ditë çaste reflektimi dhe përkushtimi për ripërtrirje shpirtërore, për të praktikuar sa më shumë vepra të dobishme dhe për të projektuar jetën mbi vlerat e solidaritetit, tolerancës dhe paqes!