Home Rajon Në 24 orët e fundit në Kosovë ndodhën 58 aksidente trafiku

Në 24 orët e fundit në Kosovë ndodhën 58 aksidente trafiku


Në 24 orët e fundit në Kosovë kanë ndodhur 58 aksidente trafiku, ku 19 prej tyre ishin me persona të lënduar, kurse 39 tjerë raportohet të kenë qenë me dëme materiale.

Policia gjithashtu ka njoftuar se ka shqiptuar 2087 tiketa trafiku për shoferët që nuk kanë respektuar rregullat e komunikacionit, dhe 165 qytetarë janë dënuar për shkak se nuk kanë respektuar masat antiCOVID.

Brenda 24 orëve janë arrestuar edhe 40 persona, ku 16 prej tyre janë dërguar në mbajtje dhe tre në vuajtje të dënimit. /Telegrafi/