Home Maqedoni Në Gostivar janë vendosur 350 kosha modern për mbeturina

Në Gostivar janë vendosur 350 kosha modern për mbeturina

Kryetari i Gostivarit, Arben Taravari ka publikuar fotografi të koshave modern. Nga gjithësej 700 të planifikuara në komunën e Gostivarit janë vendosur 350.
“350 nga 700 të planifikuara! Vijojmë me montimin e koshave modern për mbeturina për një Gostivar të pastër. Këtë radhë 50 kosha po montohen në Turçan të Madh dhe në gjithë pjesën e malësisë”, ka shkruar Taravari.