Home Maqedoni Në Kamjan të Tetovës muaji i shenjtë i Ramazanti me atmosferë ndryshe

Në Kamjan të Tetovës muaji i shenjtë i Ramazanti me atmosferë ndryshe

Ramazani në fshatin Kamjan të Tetovës këtë vit do të bëhet në një atmosferë ndryshe. Për lajmërimin e kohës së iftarit do të kriset me top. Kjo paralel me dritat e xhamive që ndizen dhe ezanit që thërret në kohën e iftarit.

Ky informacion është bërë i ditur në faqen e fshatit ku thuhet se paralajmërimi i nisjes së iftarit me krismën e topit është një risi që e ka mundësuar një bashkëfshatar i i tyre.