Home Bota “NE NUK DO TË FALIM. NUK DO TË HARROJMË,” PARALAJMËRON ZELENSKYY

“NE NUK DO TË FALIM. NUK DO TË HARROJMË,” PARALAJMËRON ZELENSKYY

Në fjalimin drejtuar kombit të tij vonë të dielën në mbrëmje, Zelenskyy paralajmëroi trupat ruse se do të ndëshkonte ata që kryen mizori në Ukrainë, duke shtuar se “i vetmi vend i qetë” që i pret ata do të ishte varri.

“Ne nuk do t’i falim shtëpitë e shkatërruara. Nuk do ta falim raketën që mbrojtja jonë ajrore rrëzoi sot mbi Okhmatdyt. Dhe më shumë se pesëqind raketa të tjera të tilla që godasin tokën tonë. Në të gjithë Ukrainën. Goditën popullin dhe fëmijët tanë. Ne nuk do ta falim pushkatimin e njerëzve të paarmatosur. Shkatërrimin e infrastrukturës sonë. Qindra e qindra viktima. Mijëra e mijëra vuajtje. Dhe Zoti nuk do të falë. Jo sot. Jo nesër. Kurrë,” tha ai.